دانشجویان دوره کارشناسی که واحد های تئوری خود را گذرانده اند واحد کارآموزی را انتخاب می کنند. هدف از دوره ی کارآموزی دانشجویان ، تربیت دانشجویان بهداشت عمومی کارآمد می باشد که این نقش را به خوبی ایفا کنند و در ارتقاء سلامت مردم موثر باشند. دانشجو باید وظایف و مسئولیت های سیستم ارائه دهنده خدمات و مشکلات جامعه در عرصه سلامت را خوب شناخته و توانایی حل مشکل را بیاموزد. پس از انتخاب واحد کار آموزی ،با توجه به برنامه ای که توسط گروه کارآموزی در شروع ترم جدید ارائه می گردد در کارگاه سه روزه شرکت نمایند.
در این کارگاه جزئیات برنامه ها و سرفصل کارآموزی و نحوه انجام کار در هر قسمت توسط مربیان مربوط به آن قسمت بیان می گردد و انتظاراتی که پس از پایان هر بخش از کارآموزی وجود دارد به دانشجویان تفهیم می شود. در پایان کارگاه دانشجویان به گروههای پنج نفره تقسیم شده وهرگروه با توجه به بازه زمانی تعیین شده در تاریخهای مقرردر فیلد های مربوطه حضور یافته وتحت نظر مربیان دانشکده وبا هماهنگی مربیان مراکز بهداشتی که در فیلد حضور دارند آموزش می بینند
** دوره کارآموزی برای دانشجویان بهداشت عمومی ناپیوسته 12 واحد (612 ساعت)که در یک ترم ارائه می گردد و طبق سرفصل کارآموزی در طول ترم برنامه های مختلفی برایشان برنامه ریزی می گردد و در مرا کز جامع سلامت حضور می یابند و لاگ بوک اختصاصی را تکمیل می کنند و در پایان ترم آزمون آسکی برگزار می گردد و مهارتهای دانشجویان مورد ارزیابی قرار می گیرد.4 واحد از 12 واحد مربوط به تحقیق در سیستم های بهداشتی می باشد که یک روز در هفته به پروژه اختصاص دارد و زیر نظر اساتید مربوطه فعالیت می کنند.
** دانشجویان بهداشت عمومی پیوسته 16 واحد (816 ساعت) می باشد که طبق ترم بندی سال 98 واحد کارآموزی در 4 ترم ارائه گردید و طی 4 سال اجرا گردید و پس از نظرسنجی مجدد و رفع اشکالات ،ترم بندی جدید صورت گرفت و کارآموزی در دو ترم 8 واحدی ارائه خواهد شد که در هر ترم کارگاه مربوطه بر اساس سرفصل ارائه شده برگزار می گردد و سپس دانشجویان گروه بندی شده و در مراکز حضور می یابند و در طول ترم کارگاه های مرتبط و بازدید ها هم برنامه ریزی می گردد و مربیان در طول ترم نظارت داشته و آموزش های لازم را ارائه می دهند و دانشجویان لاگ بوک و فعالیت هایی که مشخص شده را تکمیل نموده و موقع امتحان تحویل مربیان می دهند و در آخر ترم آزمون آسکی برگزار می گردد .
لاگ بوک دوره کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی ترم 4
لاگ بوک دوره کارشناسی پیوسته بهداشت عمومی ترم 5
دانشجویان در اﯾﻦ دوره ﺑﺎ ﺣﻀﻮر در ﺣﺪاﻗﻞ 2 ﻋﺮﺻﻪ از ﻣﻮارد زﯾﺮ و ﻧﯿﺰ ﺑﺨﺶ ﻋﻤﻠﯽ دروس (ﻣﻄﺎﺑﻖ ﮐﻮرﯾﮑﻮﻟﻮم ﻣﺼﻮب)؛ ﺑﻪ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﻋﻤﻠﯽ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﻫﺎي ﺧﻮد و ﮐﺴﺐ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺑﺮاي ﮐﺴﺐ ﺗﺴﻠﻂ در اﺟﺮاي ﻣﻬﺎرت ﻫﺎي ﺣﺮﻓﻪ اي در ﻃﻮل دوره ﺗﺤﺼﯿﻞ در رﺷﺘﻪ ﺧﻮد ﻣﯽ ﭘﺮدازند و ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اﻧﺠﺎم ﺗﮑﺎﻟﯿﻒ ﺑﺨﺶ ﻋﻤﻠﯽ دروس و ﮐﺎرآﻣﻮزي اﻫﺘﻤﺎم ورزﯾﺪه و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎي ﺧﻮد را ﺛﺒﺖ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾند.
* مراﮐﺰ اراﺋﻪ ﺧﺪﻣﺎت ﺟﺎﻣﻊ ﺳﻼﻣﺖ در ﺷﻬﺮ و روﺳﺘﺎ
* رﺳﺎﻧﻪ (ﺻﺪا و ﺳﯿﻤﺎ، آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﻫﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪ رﺳﺎﻧﻪ، ﻧﺸﺮ ﻣﺠﻠﻪ، روزﻧﺎﻣﻪ و ﺧﺒﺮﮔﺰاري)
* ﻣﺤﯿﻂ ﻫﺎي ﮐﺎر
* اﺟﺘﻤﺎع (روﺳﺘﺎﻫﺎ ، ﻣﺤﻼت ﺷﻬﺮي ، ﺷﻬﺮك ﻫﺎ)
* ﻣﺪرﺳﻪ (از ﻣﻬﺪ ﮐﻮدك ﺗﺎ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎن ﻫﺎ و آﻣﻮزﺷﮕﺎه ﻫﺎي ﮐﻮدﮐﺎن اﺳﺘﺜﻨﺎﯾﯽ)
ﻫﺪف از اﯾﺠﺎد ﻻگ ﺑﻮك، ﺗﺴﻬﯿﻞ ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﯾﺎدﮔﯿﺮي-ﯾﺎددﻫﯽ و دﺳﺘﯿﺎﺑﯽ ﺑﻪ اﻫﺪاف آﻣﻮزﺷﯽ )ﻫﻢ در ﺑﺨﺶ ﻋﻤﻠﯽ دروس و ﻫﻢ در ﮐﺎرآﻣﻮزي ﻣﯽ ﺑﺎﺷــﺪ. ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان دﺳــﺘﯿﺎﺑﯽ ﺑﻪ اﻫﺪاف، ﻣﺴــﺘﻠﺰم ﺛﺒﺖ و ذﺧﯿﺮه ي ﺳــﻮاﺑﻖ ﻋﻠﻤﯽ و ﻋﻤﻠﯽ داﻧﺸــﺠﻮﯾﺎن و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺗﺒﯿﯿﻦ ﻋﻼﻗﻪ، اﻧﮕﯿﺰه و ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽ ﻫﺎي ﺧﺎص آﻧﺎن ﻣﯽ ﺑﺎﺷــﺪ. در راﺳــﺘﺎي اﻧﺠﺎم اﯾﻦ ﮐﺎر، ﺗﺪوﯾﻦ و ﺗﮑﻤﯿﻞ ﮐﺘﺎﺑﭽﻪ ي ﮔﺰارش روزاﻧﻪ (Log Book) ﮔﺎﻣﯽ ﻣﻬﻢ و اﺛﺮﮔﺬار ﻣﯽ ﺑﺎﺷد.
هدف کلی از ارائه این واحد درسی، شناخت سازمان های موثر بر سلامت در جامعه و ارزیابی نقش و پتانسیل این سازمان ها در این راستا می باشد. ارزیابی جایگاه سلامت در سیاستگزاری های این سازمان ها نیز هدف عمده دیگری است که سعی می شود با ایجاد فرصت هایی برای حضور دانشجویان در این سازمان ها و آشنایی با بخش های مختلف آن محقق گردد. در این درس هم چنین، تلاش بر آن است تا دانشجویان با دستیابی به شناخت وسیع در زمینه پتانسیل های سازمان های موثر بر سلامت، از انگیزه کافی برای ایجاد روابط متقابل با این سازمان ها برخوردار شده و بتوانند از این پتانسیل ها به نحو مطلوب در پيشبرد برنامه هاي ارتقاء سلامت جامعه برخوردار گردند.
در همین راستا توجه به نکات زیر الزامی است:
1- رئوس مورد نیاز برای تدوین محتوای گزارش دوره کارآموزی، در جدولی تحت عنوان رئوس و محتوای گزارش دوره کارآموزی دوره دکتری آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت آمده است. بنابراین، دانشجویان گزارش نهایی را بر اساس رئوس مذکور، به صورت دقیق، تکمیل نموده و در پایان کارآموزي، به مسئول درس کارآموزی تحویل می دهند.
2- هر دانشجو موظف است از لیست سازمان های تدوین شده در طرح درس، سه سازمان را انتخاب نموده و هماهنگی ها و فعالیت های لازم را در همین راستا انجام دهد. بدیهی است تدوین گزارش فعالیت ها بخش عمده ای است که مستلزم صرف زمان و دقت ویژه ای خواهد بود.
3- ارائه گزارش تدوین شده در جلسه گروه به صورت سمینار الزامی است و تاریخ ارائه هفته اول دی ماه خواهد بود