گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی با هدف ارتقاء کیفی و کمی سطح آموزش و پژوهش در رشته ها و مقاطع تحصیلی علوم و صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷مبادرت به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی نموده است که تاکنون ادامه دارد و درصدد است سایر گرایش ها و مقاطع مربوط به علوم و صنایع غذایی را راه اندازی نماید . این گروه در صدد است با استعانت از لطف ایزد منان ، بهره گیری از زیر ساخت های سازمانی و فرصت های محیطی ، توانمند سازی حرفه ای کمی و کیفی اعضای هیئت علمی در حوزه پژوهش و آموزش ، دانشجویانی متخصص ، توانمند و متعهد را برای ارتقای سلامت جامعه تربیت نماید. بدین منظور دانش آموختگان می توانند با کسب مهارت های علمی و عملی در رفع کمبود ها و نارسایی های واحد های تولیدی مواد غذایی ، مراکز آموزشی – پژوهشی و اجرایی کشور نقش اساسی داشته باشند.
اهداف راهبردی گروه عبارت اند از :
– ارتقا جایگاه ملی و بین المللی
– توسعه تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترا
– ارتقای مداوم آموزشی
– توسعه کمی و کیفی پژوهشها و پایان نامهها
– انطباق دوره های اموزشی با نیازهای بازار کار در کشور
– افزایش میزان انطباق فعالیت های پژوهشی با نیازهای کشور
– ارتقاء سطح توانمندی اعضای هیات علمی
– توسعه همکاری های درون و برون دانشگاهی
– ارتقا مستمر تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی گروه
– تجاری سازی و بکارگیری دستاوردهای پژوهشی
– تلاش جهت افزایش حس مشارکت دانشجویان در گروه
– توسعه متناسب فضای مجازی