ژورنال کلاب و کنفرانس های علمی

راهنمای شرکت در جلسات ژورنال کلاب

ژورنال کلاب های برگزار شده گروه علوم و صنایع غذایی

ردیف
نام و نام خانوادگی
تاریخ ارائه
موضوع
ساعت و مکان ارائه
گروه ارائه دهنده
1
آمنه شیری
9/10/97
پیشرفت های اخیر در استفاده از اتصالات از اتصالات عرضی ترانس گلوتامیناز میکروبی درمحصولات پنیرو بستنی
یکشنبه ساعت 14اتاق پایلوت
علوم وصنایع غذایی
2
میترا پاشایی
28/2/98
کاربرد سیالات فوق بحرانی در صنایع غذایي
علوم و صنایع غذایی
3
لیلا زارع
13/9/98
ویژگیهای ساختاری و رئولوژیکی نشاسته تحت تاثیر پلاسما
ساعت 10 اتاق کنفرانس
علوم وصنایع غذایی با بهداشت و ایمنی
4
صبا هاشمی
13/9/98
مروری بر میوه گوجه بری ترکیبات وتاثیر آن بر سلامت
چهارشنبه 9 صبح
علوم وصنایع غذایی با بهداشت و ایمنی
ارائه دهنده بهداشت و ایمنی
5
فایزه محمدی
5/11/98
غنی سازی اینولین نان هاي بدون گلوتن: واکنش بين اينولين و مخمر
ساعت 13 اتاق کنفرانس
علوم وصنایع غذایی
6
صابر حفیظ
16/2/99
آلودگی پنیرهای دودی شده به طورسنتی به هیدورکربن های آروماتیک چند حلقه ای و آمین های بیوژنیک
چهارشنبه ساعت10 به صورت مجازی
علوم وصنایع غذایی
7
مهر آسا باکوئی
30/2/99
ترکیبات زیست فعال و استفاده از آنها در مواد غذایی و کاربرد های آن در بسته بندی مواد غذایی
سه شنبه مورخ 30/2/99 ساعت12 به صورت وبینار
علوم وصنایع غذایی با بهداشت و ایمنی
 
8
سارا سنایی نسب
12/3/99
مروری  بر تشکیل آکریل آمید و راهکارهای مختلف کاهش آن در فرآوری موادغذایی
دوشنبه ساع 10وبینار
ژورنال کلاب بین رشته ای دکترنماینده
9
صغری نصرالهی
20/3/99
امولسیون های نوشیدنی جنبه های اصلی فرمولاسیون آنها و پایداری فیزیکو شیمیایی
سه شنبه 10صبح به صورت وبینار
علوم وصنایع غذایی
10
مهسا امیری
17/4/99
جنبه های ایمنی و سلامت مواد غذایی پرتو دیده
سه شنبه 10صبح به صورت وبینار
علوم وصنایع غذایی
 
11
لیلا زارع
22/7/99
پلاسمای سرد روشی برای از بین بردن الاینده های غذایی
سه شنبه 13 مجازی
علوم وصنایع غذایی
 
12
 
سارا سنایی نسب
6/8/99
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ، ساختاری و عملکردی نشاسته طبیعی و پرتو دیده
سه شنبه 14 به صورت مجازی
علوم وصنایع غذایی
13
مهرآسا باکویی
27/8/99
مروری بر کاربردهای نانو ذرات دو فلزی و سه فلزی در بسته بندی فعال مواد غذایی
سه شنبه 14 مجازی
علوم وصنایع غذایی
14
صغری نصرالهی
25/9/99
اسانس های روغنی : یک منبع جدید برای نگهداری غذا
سه شنبه 12مجازی
علوم وصنایع غذایی
15
مهر آسا باکویی
22/10/99
مروری بر کاربردهای نانو ذرات دو فلزی و سه فلزی در بسته بندی فعال مواد غذایی
10مجازی
بین رشته ای
16
میترا پاشایی
21/11/99
مروری یر استراتژی های کاهش نمک بر کیفیت محصولات نانوایی
10-9
گروه علوم و صنایع غذایی
17
صابر حفیظ
26/12/99
مقایسه انواع مختلف اولئوژل در فرمولاسیون محصولات پنیر فراوری شده
10-9
گروه علوم و صنایع غذایی
18
مهسا امیری
31/1/1400
فناوری های غیر حرارتی و کاربرد فعلی و آینده آن در صنایع غذایی
10-9
گروه علوم و صنایع غذایی
19
بهنام علیزاده
25/3/1400
بررسی اثر هیدروکلوئید ها در غذاهای سرخ کردنی
11-10
گروه علوم و صنایع غذایی
 
20
 
 
 
سیما تهموزی
15/4/1400
مداخلات پارامتریک تکنولوژی هردل بر پایه پلاسمای سرد: استراتژی های جدید برای بهبود ایمنی مواد غذایی
11-10
گروه علوم و صنایع غذایی
 
21
 
 
زهرا قدوسی پور
25/8/1400
تاثیر آرد کینوآ بر عملکرد پخت، خواص آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم پذیری نان گندم
10-9
گروه علوم و صنایع غذایی
 
22
 
زهرا رضایی
4/8/1400
 
ساختاردهی روغن با استفاده از پلی ساکارید ها
 
9-8
گروه علوم و صنایع غذایی
 
23
 
زهرا رضایی
17/12/1400
تولید اولئوژل غنی شده با آنتی اکسیدان و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد در مافین
10-9
گروه علوم و صنایع غذایی
 
24
 
حانیه ابرندآبادی
 
30/1/1401
استراتژی های بهبود ارزش تغذیه ای فراورده های گوشتی : تلفیق ترکیبات زیست فعال ، کاهش یا حذف ترکیبات مضر و تکنولوژی های جایگزین
 
9:30-8:30
گروه علوم و صنایع غذایی
 
25
 
ملیحه رازقی
 
27/2/1401
استخراج کیتین و کیتوزان از پوسته میگو و کاربرد آن
10-9
گروه علوم و صنایع غذایی
 
26
 
مریم فلاحی فیروزآبادی
 
27/7/1401
ارزیابی خطر بالقوه سلامتی فلزات سنگین مختلف در محصولات گندم
9:30-8:30
گروه علوم و صنایع غذایی
 
27
 
زهره حجازی پور
 
 
6/9/1401
پلاسمای سرد یک فناوری نوظهور غیر حرارتی برای شیر و محصولات شیر
10-9:30
گروه علوم و صنایع غذایی
 
28
 
ملیحه رازقی
 
11/10/1401
بیوسنسورها برای تشخیص مایکوتوکسین ها و باکتری های بیماری زا در غذا
10-9:30
گروه علوم و صنایع غذایی
 
29
 
سمیه رشیدی علویجه
 
15/12/1401
اثر افزودن اسپیرولینا بر خواص رئولوژیکی و زیست فعال ماکارونی تازه بدون گلوتن
9:30-9
گروه علوم و صنایع غذایی
 
30
 
دانشجویان گناباد
 
29/1/1402
 
9:30-9
بین دانشگاهی به میزبانی دانشگاه گناباد
 
31
 
دانشجویان گناباد
 
6/2/1402
 
9:30-9
بین دانشگاهی به میزبانی دانشگاه گناباد
 
32
 
زهرا تقی نجات
 
9/3/1402
 
 
9:30-9
گروه علوم و صنایع غذایی(بین دانشگاهی گناباد)
 
33
 
زهره حجازی پور
 
29/7/1402
Synthesis and antimicrobial activity of zinc oxide
nanoparticles against foodborne pathogens
Salmonella typhimurium and Staphylococcus aureus
9-10
گروه علوم و صنایع غذایی
34
زهرا زرین پور
4/9/1402
Dysphagia management in Parkinson’s disease:
Comparison of the effect of thickening agents on
taste, aroma, and texture
9-10
گروه علوم و صنایع غذایی
35
جوانه کریمی
24/11/1402
کاربردی جدید جهت بهره برداری از روغن هسته انار:نانوانکپسولاسیون روغن هسته انار در نانومت الکتروریسی شده برای نگهداری مواد غذایی
9-10
گروه علوم و صنایع غذایی
36
محمدباقر شاهی
18/2/1403
Fundamental Elements to Produce Sesame
Yoghurt from Sesame Milk
9-10
گروه علوم و صنایع غذایی
37
فاطمه محمدی
8/3/1403
Effect of wall materials on the spray drying encapsulation of brown seaweed bioactive compounds obtained by subcritical water extraction
9-10
گروه علوم و صنایع غذایی
38
پیمانه کشاورز
23/07/1403
فیلم های بسته بندی هوشمند مبتنی بر نشاسته/ پلی وینیل الکل و نانوکمپلکس های حاوی آنتوسیانین لیسیوم روسنیکوم:عملکرد،پایداری و کاربرد
11:30
گروه علوم و صنایع غذایی
39
علی احسنی
21/08/1403
تثبیت بیولوژیکی پپتیدهای فعال زیستی آرتروسپیرا در ترکیبات بیوپلیمرهای عملکردی موادغذایی:پوشش تلخی و جنبه های تغذیه ای
11:30
گروه علوم و صنایع غذایی
40
مریم کاظمی
19/09/1403
مطالعه تطبیقی استفاده از نانوموسیلاژهای مختلف گیاهی بعنوان جایگزین چربی در ماست:بهینه سازی محصول،ویژگی های فیزیکوشیمیایی،ارزیابی ماندگاری و ادراک مصرف کننده با بازار گرایی
11:30
گروه علوم و صنایع غذایی

 

خانه تماسارتباط با ما