ردیف | نام و نام خانوادگی | تاریخ ارائه | موضوع | ساعت و مکان ارائه | گروه ارائه دهنده |
1 | آمنه شیری | 9/10/97 | پیشرفت های اخیر در استفاده از اتصالات از اتصالات عرضی ترانس گلوتامیناز میکروبی درمحصولات پنیرو بستنی | یکشنبه ساعت 14اتاق پایلوت | علوم وصنایع غذایی |
2 | میترا پاشایی | 28/2/98 | کاربرد سیالات فوق بحرانی در صنایع غذایي | – | علوم و صنایع غذایی |
3 | لیلا زارع | 13/9/98 | ویژگیهای ساختاری و رئولوژیکی نشاسته تحت تاثیر پلاسما | ساعت 10 اتاق کنفرانس | علوم وصنایع غذایی با بهداشت و ایمنی |
4 | صبا هاشمی | 13/9/98 | مروری بر میوه گوجه بری ترکیبات وتاثیر آن بر سلامت | چهارشنبه 9 صبح | علوم وصنایع غذایی با بهداشت و ایمنیارائه دهنده بهداشت و ایمنی |
5 | فایزه محمدی | 5/11/98 | غنی سازی اینولین نان هاي بدون گلوتن: واکنش بين اينولين و مخمر“ | ساعت 13 اتاق کنفرانس | علوم وصنایع غذایی |
6 | صابر حفیظ | 16/2/99 | آلودگی پنیرهای دودی شده به طورسنتی به هیدورکربن های آروماتیک چند حلقه ای و آمین های بیوژنیک | چهارشنبه ساعت10 به صورت مجازی | علوم وصنایع غذایی |
7 | مهر آسا باکوئی | 30/2/99 | ترکیبات زیست فعال و استفاده از آنها در مواد غذایی و کاربرد های آن در بسته بندی مواد غذایی | سه شنبه مورخ 30/2/99 ساعت12 به صورت وبینار | علوم وصنایع غذایی با بهداشت و ایمنی |
8 | سارا سنایی نسب | 12/3/99 | مروری بر تشکیل آکریل آمید و راهکارهای مختلف کاهش آن در فرآوری موادغذایی | دوشنبه ساع 10وبینار | ژورنال کلاب بین رشته ای دکترنماینده |
9 | صغری نصرالهی | 20/3/99 | امولسیون های نوشیدنی جنبه های اصلی فرمولاسیون آنها و پایداری فیزیکو شیمیایی | سه شنبه 10صبح به صورت وبینار | علوم وصنایع غذایی |
10 | مهسا امیری | 17/4/99 | جنبه های ایمنی و سلامت مواد غذایی پرتو دیده | سه شنبه 10صبح به صورت وبینار | علوم وصنایع غذایی |
11 | لیلا زارع | 22/7/99 | پلاسمای سرد روشی برای از بین بردن الاینده های غذایی | سه شنبه 13 مجازی | علوم وصنایع غذایی |
12 | سارا سنایی نسب | 6/8/99 | ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ، ساختاری و عملکردی نشاسته طبیعی و پرتو دیده | سه شنبه 14 به صورت مجازی | علوم وصنایع غذایی |
13 | مهرآسا باکویی | 27/8/99 | مروری بر کاربردهای نانو ذرات دو فلزی و سه فلزی در بسته بندی فعال مواد غذایی | سه شنبه 14 مجازی | علوم وصنایع غذایی |
14 | صغری نصرالهی | 25/9/99 | اسانس های روغنی : یک منبع جدید برای نگهداری غذا | سه شنبه 12مجازی | علوم وصنایع غذایی |
15 | مهر آسا باکویی | 22/10/99 | مروری بر کاربردهای نانو ذرات دو فلزی و سه فلزی در بسته بندی فعال مواد غذایی | 10مجازی | بین رشته ای |
16 | میترا پاشایی | 21/11/99 | مروری یر استراتژی های کاهش نمک بر کیفیت محصولات نانوایی | 10-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
17 | صابر حفیظ | 26/12/99 | مقایسه انواع مختلف اولئوژل در فرمولاسیون محصولات پنیر فراوری شده | 10-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
18 | مهسا امیری | 31/1/1400 | فناوری های غیر حرارتی و کاربرد فعلی و آینده آن در صنایع غذایی | 10-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
19 | بهنام علیزاده | 25/3/1400 | بررسی اثر هیدروکلوئید ها در غذاهای سرخ کردنی | 11-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
20 | سیما تهموزی | 15/4/1400 | مداخلات پارامتریک تکنولوژی هردل بر پایه پلاسمای سرد: استراتژی های جدید برای بهبود ایمنی مواد غذایی | 11-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
21 | زهرا قدوسی پور | 25/8/1400 | تاثیر آرد کینوآ بر عملکرد پخت، خواص آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم پذیری نان گندم | 10-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
22 | زهرا رضایی | 4/8/1400 | ساختاردهی روغن با استفاده از پلی ساکارید ها | 9-8 | گروه علوم و صنایع غذایی |
23 | زهرا رضایی | 17/12/1400 | تولید اولئوژل غنی شده با آنتی اکسیدان و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد در مافین | 10-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
24 | حانیه ابرندآبادی | 30/1/1401 | استراتژی های بهبود ارزش تغذیه ای فراورده های گوشتی : تلفیق ترکیبات زیست فعال ، کاهش یا حذف ترکیبات مضر و تکنولوژی های جایگزین | 9:30-8:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |
25 | ملیحه رازقی | 27/2/1401 | استخراج کیتین و کیتوزان از پوسته میگو و کاربرد آن | 10-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
26 | مریم فلاحی فیروزآبادی | 27/7/1401 | ارزیابی خطر بالقوه سلامتی فلزات سنگین مختلف در محصولات گندم | 9:30-8:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |
27 | زهره حجازی پور | 6/9/1401 | پلاسمای سرد یک فناوری نوظهور غیر حرارتی برای شیر و محصولات شیر | 10-9:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |
28 | ملیحه رازقی | 11/10/1401 | بیوسنسورها برای تشخیص مایکوتوکسین ها و باکتری های بیماری زا در غذا | 10-9:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |
29 | سمیه رشیدی علویجه | 15/12/1401 | اثر افزودن اسپیرولینا بر خواص رئولوژیکی و زیست فعال ماکارونی تازه بدون گلوتن | 9:30-9 | گروه علوم و صنایع غذایی |
30 | دانشجویان گناباد | 29/1/1402 | – | 9:30-9 | بین دانشگاهی به میزبانی دانشگاه گناباد |
31 | دانشجویان گناباد | 6/2/1402 | – | 9:30-9 | بین دانشگاهی به میزبانی دانشگاه گناباد |
32 | زهرا تقی نجات | 9/3/1402 | – | 9:30-9 | گروه علوم و صنایع غذایی(بین دانشگاهی گناباد) |
33 | زهره حجازی پور | 29/7/1402 | Synthesis and antimicrobial activity of zinc oxidenanoparticles against foodborne pathogensSalmonella typhimurium and Staphylococcus aureus | 9-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
34 | زهرا زرین پور | 4/9/1402 | Dysphagia management in Parkinson’s disease:Comparison of the effect of thickening agents ontaste, aroma, and texture | 9-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
35 | جوانه کریمی | 24/11/1402 | کاربردی جدید جهت بهره برداری از روغن هسته انار:نانوانکپسولاسیون روغن هسته انار در نانومت الکتروریسی شده برای نگهداری مواد غذایی | 9-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
36 | محمدباقر شاهی | 18/2/1403 | Fundamental Elements to Produce SesameYoghurt from Sesame Milk | 9-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
37 | فاطمه محمدی | 8/3/1403 | Effect of wall materials on the spray drying encapsulation of brown seaweed bioactive compounds obtained by subcritical water extraction | 9-10 | گروه علوم و صنایع غذایی |
38 | پیمانه کشاورز | 23/07/1403 | فیلم های بسته بندی هوشمند مبتنی بر نشاسته/ پلی وینیل الکل و نانوکمپلکس های حاوی آنتوسیانین لیسیوم روسنیکوم:عملکرد،پایداری و کاربرد | 11:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |
39 | علی احسنی | 21/08/1403 | تثبیت بیولوژیکی پپتیدهای فعال زیستی آرتروسپیرا در ترکیبات بیوپلیمرهای عملکردی موادغذایی:پوشش تلخی و جنبه های تغذیه ای | 11:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |
40 | مریم کاظمی | 19/09/1403 | مطالعه تطبیقی استفاده از نانوموسیلاژهای مختلف گیاهی بعنوان جایگزین چربی در ماست:بهینه سازی محصول،ویژگی های فیزیکوشیمیایی،ارزیابی ماندگاری و ادراک مصرف کننده با بازار گرایی | 11:30 | گروه علوم و صنایع غذایی |