برای توسعه آموزش تغذیه و فرهنگ سازی تغذیه و ارائه سرویس های تخصصی در حوزه های مختلف آموزشی، درمان و بهداشت تربیت نیروی انسانی متخصص امری اجتناب ناپذیر است. به این دلایل دانشگاه از سال 1381 درخواست خود را مبنی بر دایر نمودن مقطع کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه به وزارت بهداشت منعکس نمود و با رفع برخی از نواقص در سال 1386مجددا پی گیری های لازم جهت اخذ مجوز رشته فوق صورت گرفت و در نهایت در تاریخ 1387/4/24 مجوز تاسیس رشته کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه از سوی مقاوم محترم وزارت جناب اقای دکتر لنکرانی تایید و به دانشگاه ارسال گردید. اولین دوره از نیمسال اول سال تحصیلی 88-87 با 5 نفر دانشجو آغاز گردید.
دانشجویان گرامی می توانند به طور هفتگی و پس از هماهنگی حضوری و یا از طریق ایمیل یا تلفن به منظور کسب مشاوره های تحصیلی، آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و ….به دفتر هریک از اعضای هیئت علمی گروه مراجعه کنند. برای هر دانشجوی محترم ، در کل دوره تحصیلی حداقل یک ساعت در هفته فرصت مشاوره حضوری با استاد مشاور فراهم است.
هر ساله در وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی فرایند انتخاب دانشجوی نمونه در سطح کشور برگزار می شود.تلاش در جهت موفقیت در این خصوص ، از اولویت ویژه گروه تغذیه است. این گروه مصمم است که جلسات مشاوره منظممی به این منظور برگزار نماید تا راهنمای های لازم به طور مستمر به دانشجویان عزیز جهت موفقیت در فرایند انتخاب دانشجوی نمونه کشوری ارائه گردد.
همان طور که یک پرستار باید به کار خدماتی علاقه مند باشد، کارشناس تغذیه نیز باید روحیه خدماتی داشته و صبر و حوصله لازم را برای صحبت با بیمار و راهنمایی او داشته باشد. حتی دانشجویانی که مایلند پس از فارغ التحصیلی دفتر مشاوره غذایی دایر کنند، باید دارای 3سال سابقه کار در بیمارستان باشند. همچنین داوطلبان علاقه مند به این رشته لازم است در دروس زیست شناسی و شیمی که پایه دروس دانشگاهی این رشته است توانمند باشند.