ردیف | نام ونام خانوادگی | عنوان پایان نامه | راهنمای 1 | راهنمای 2 |
1 | صغری نصرالهی | بهینه سازی فرمولاسیون امولسیون مصرفی در نوشیدنی لیمو ابری، براساس خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و پایداری آن | دکتر جلال صادقی زاده | دکتر محمد حسن احرامپوش |
2 | فریبرز پیرنیا نائینی | بررسی اثر اشعه گاما بر خواص فیزیکی فیلم بسته بندی تهیه شده از کیتوزان، نانو فیبر سلولز و نانوذرات اکسید روی | دکتر جلال صادقی زاده | دکتر رضا بیدکی |
3 | میترا پاشایی | بررسی تاثیر جایگزینی نسبی نمک کلرید پتاسیم و نوع تخمیر بر ویژگیهای رئولوژیک خمیر و خصوصیات بافتی و حسی نان گندم حجیم | دکتر ندا ملاخلیلی | دکتر جلال صادقی زاده |
4 | فائزه محمدی | بررسی تاثیر درجه پلیمریزاسیون اینولین و نوع تخمیر بر ویژگیهای رئولوژی، بافتی و ماندگاری اینولین در نان گندم حجیم | دکتر ندا ملاخلیلی | دکتر محمد حسن احرامپوش |
5 | آمنه شیری | بررسی تاثیر درجه پلیمریزاسیون اینولین و نوع تخمیر بر ماندگاری اینولین و ویژگیهای رئولوژیکی و کیفی نان حجیم بدون گلوتن بر پایه آرد برنج – بلوط | دکتر ندا ملاخلیلی | دکتر محمد حسن احرامپوش |
6 | لیلا زارع | بررسی تاثیر تیمار پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر ویژگیهای تکنولوژیکی آرد کینوآ | دکتر ندا ملاخلیلی | |
7 | مهسا امیری | بررسی اثر پرتودهی با اشعه گاما بر میزان ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی کل گندم سیاه معمولی | دکتر سیده معصومه عرب | دکتر ندا ملاخلیلی |
8 | سارا سنائی نسب | بررسی اثر پرتودهی گاما بر ویژگیهای تکنولوژیکی آرد کینوآ | دکتر ندا ملاخلیلی | دکتر سیده معصومه عرب |
9 | صابر حفیظ | بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، حسی، فیزیکو-شیمیایی و زمان ماندگاری پنیر پروسس آنالوگ تهیه شده با اولئوژل(روغن کنجد+منودی گلیسریدE471) | دکتر جلال صادقی زاده | دکتر سهیل اسکندری |
10 | مهرآسا باکوئی | تهیه و بررسی تاثیر فیلم فعال کیتوزان حاوی نانو کریستال سلولز باکتریایی و نانو ذرات اکسید روی و اثر آن بر زمان ماندگاری نان های حجیم | دکتر جلال صادقی زاده | دکتر محمد حسن احرامپوش |
11 | سیما تهموزی | بررسی اثر نانو ذرات نقره و فرایند پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر( بر پایه ژلاتین – سدیم آلژینات) جهت افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا در دمای یخچال | دکتر جلال صادقی زاده | دکتر فاطمه اکرمی مهاجری |
12 | بهنام علیزاده سلمانی | مقایسه اثر آنتیاکسیدانی عصارههای گندم سیاه معمولی، رزماری با ترت بوتیل هیدروکینون (TBHQ) در روغن سویا | دکتر سیده معصومه عرب | دکتر جلال صادقی زاده |