معرفی گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و صنایع غذایی
برنامه راهبردی
امکانات و تجهیزات
افتخارات و دستاوردها
شناسنامه آموزشی
معرفی اعضای گروه
مدیر گروه
اعضای هیئت علمی
سایر مدرسین
کارشناسان گروه
وابستگی سازمانی اعضای هیئت علمی
امور آموزشی
برنامه هفتگی اساتید
برنامه هفتگی دانشجویان
مقاطع تحصیلی
ترم بندی دروس
طرح درس
راهنمای تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
اطلاعات فراگیران
انجمن علمی
جدول زمانی جلسات گروه
پاسخ به سوالات علمی
کارآفرینی و فرصت های شغلی
امور پژوهشی
انتشارات گروه
پایان نامه ها
در حال اجرا
خاتمه یافته
فرایند تصویب پروپوزال و پایان نامه
طرح های تحقیقاتی
ژورنال کلاب و کنفرانس های علمی
دانشجوی نمونه
مجلات علمی
منابع موجود در کتابخانه
ارتباط با گروه
راه های ارتباطی
کلیدواژه ای بنویسید ...
تلگرام
آپارات
اینستاگرام
معرفی گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و صنایع غذایی
برنامه راهبردی
امکانات و تجهیزات
افتخارات و دستاوردها
شناسنامه آموزشی
معرفی اعضای گروه
مدیر گروه
اعضای هیئت علمی
سایر مدرسین
کارشناسان گروه
وابستگی سازمانی اعضای هیئت علمی
امور آموزشی
برنامه هفتگی اساتید
برنامه هفتگی دانشجویان
مقاطع تحصیلی
ترم بندی دروس
طرح درس
راهنمای تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
اطلاعات فراگیران
انجمن علمی
جدول زمانی جلسات گروه
پاسخ به سوالات علمی
کارآفرینی و فرصت های شغلی
امور پژوهشی
انتشارات گروه
پایان نامه ها
در حال اجرا
خاتمه یافته
فرایند تصویب پروپوزال و پایان نامه
طرح های تحقیقاتی
ژورنال کلاب و کنفرانس های علمی
دانشجوی نمونه
مجلات علمی
منابع موجود در کتابخانه
ارتباط با گروه
راه های ارتباطی
تلگرام
آپارات
اینستاگرام
کپی رایت © 2024
در حال اجرا
دستهبندی نشده
در حال اجرا
پایان نامه های در حال اجرا علوم و صنایع غذایی
ردیف
نام ونام خانوادگی
عنوان پایان نامه
راهنمای 1
راهنمای 2
1
زهرا رضائی سرتشنیزی
بررسی و مقایسه اثر نوع روغن خوراکی و غلظت اتیل سلولز بر اولئوژل و خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پنیر پروسس آنالوگ تهیه شده از آن
دکتر جلال صادقی زاده
دکتر سیده معصومه عرب
تعداد بازدید:
97
خانه
تماس
ارتباط با ما