پایان نامه های خاتمه یافته علوم و صنایع غذایی

 

ردیف
نام ونام خانوادگی
عنوان پایان نامه
راهنمای 1
راهنمای 2
1
صغری نصرالهی
بهینه سازی فرمولاسیون امولسیون مصرفی در نوشیدنی لیمو ابری، براساس خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و پایداری آن
دکتر جلال صادقی زاده
دکتر محمد حسن احرامپوش
2
فریبرز پیرنیا نائینی
بررسی اثر اشعه گاما بر خواص فیزیکی فیلم بسته بندی تهیه شده از کیتوزان، نانو فیبر سلولز و نانوذرات اکسید روی
دکتر جلال صادقی زاده
دکتر رضا بیدکی
3
میترا پاشایی
بررسی تاثیر جایگزینی نسبی نمک کلرید پتاسیم و نوع تخمیر بر ویژگیهای رئولوژیک خمیر و خصوصیات بافتی و حسی نان گندم حجیم
دکتر ندا ملاخلیلی
دکتر جلال صادقی زاده
4
فائزه محمدی
بررسی تاثیر درجه پلیمریزاسیون اینولین و نوع تخمیر بر ویژگیهای رئولوژی، بافتی و ماندگاری اینولین در نان گندم حجیم
دکتر ندا ملاخلیلی
دکتر محمد حسن احرامپوش
5
آمنه شیری
بررسی تاثیر درجه پلیمریزاسیون اینولین و نوع تخمیر بر ماندگاری اینولین و ویژگیهای رئولوژیکی و کیفی نان حجیم بدون گلوتن بر پایه آرد برنج – بلوط
دکتر ندا ملاخلیلی
دکتر محمد حسن احرامپوش
6
لیلا زارع
بررسی تاثیر تیمار پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر ویژگیهای تکنولوژیکی آرد کینوآ
دکتر ندا ملاخلیلی
 
7
مهسا امیری
بررسی اثر پرتودهی با اشعه گاما بر میزان ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی کل گندم سیاه معمولی
دکتر سیده معصومه عرب
دکتر ندا ملاخلیلی
8
سارا سنائی نسب
بررسی اثر پرتودهی گاما بر ویژگیهای تکنولوژیکی آرد کینوآ
دکتر ندا ملاخلیلی
دکتر سیده معصومه عرب
9
صابر حفیظ
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، حسی، فیزیکو-شیمیایی و زمان ماندگاری پنیر پروسس آنالوگ تهیه شده با اولئوژل(روغن کنجد+منودی گلیسریدE471)
دکتر جلال صادقی زاده
دکتر سهیل اسکندری
10
مهرآسا باکوئی
تهیه و بررسی تاثیر فیلم فعال کیتوزان حاوی نانو کریستال سلولز باکتریایی و نانو ذرات اکسید روی و اثر آن بر زمان ماندگاری نان های حجیم
دکتر جلال صادقی زاده
دکتر محمد حسن احرامپوش
11
سیما تهموزی
بررسی اثر نانو ذرات نقره و فرایند پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر( بر پایه ژلاتین – سدیم آلژینات) جهت افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا در دمای یخچال
دکتر جلال صادقی زاده
دکتر فاطمه اکرمی مهاجری
12
بهنام علیزاده سلمانی
مقایسه اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های گندم سیاه معمولی، رزماری با ترت بوتیل هیدروکینون (TBHQ) در روغن سویا
دکتر سیده معصومه عرب
دکتر جلال صادقی زاده
خانه تماسارتباط با ما