برنامه راهبردی(بهداشت و ایمنی موادغذایی)

اهداف

  • ایجاد توانمندی های علمی و پژوهشی در راستای تحقیقات و به روز رسانی علم بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • الزام دانشجویان به تحویل لاگ بوک در پایان هر ترم تحصیلی جهت شناخت شکاف های موجود در آموزش
  • برگزاری کارگاه های علمی و پژوهشی اختصاصی رشته برای دانشجویان
  • تشويق و ايجاد انگيزه در كاركنان و دانشجويان گروه از طریق اعطای گرنت یا تشویقی

 

توانمندی های مورد انتظار از دانش­آموختگان در پایان دوره

  • مهارت­های ارتباطی- تعاملی
  • آموزش
  • پژوهش و نگارش مقالات
  • تفکر نقادانه و مهارت های حل مسئله
  • مهارت­های مدیریت (سیاست­گذاری، برنامه­ریزی، سازماندهی، پایش، نظارت و کنترل و ارزشیابی) مبتنی بر شواهد
  • حرفه­ای گرایی
خانه تماسارتباط با ما