کتب منتشره دکتر جلال صادقی زاده

 

  • تکنولوژی شیر خشک

  •  بهداشت و ایمنی در مراکز تهیه نان

  • انگل شناسی مواد غذایی

  • راهنمای مخاطرات بیولوژیک مواد غذایی

کتب منتشره دکتر ندا ملاخلیلی میبدی

 

Ethnic Fermented Foods and Beverage of Iran. in: Ethnic Fermented Foods and Alcoholic Beverages of Asia. (Springer)

Probiotic beverages: health benefits and current trends in the MiddleEast in book: probiotic beverage (Elsevier)

Starter cultures for Probiotic beverages (A comparative study of traditional and modern approach in book: probiotic beverage (Elsevier)

Organoleptic characteristics of probiotic products (added-value) in book: In vitro functionality of probiotics in foods

Trade aspects of probiotic products in book: probiotic and Prebiotics in Foods: challenges, innovations and advances (Elsevier)

خانه تماسارتباط با ما