معرفی گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و صنایع غذایی
برنامه راهبردی
امکانات و تجهیزات
افتخارات و دستاوردها
شناسنامه آموزشی
معرفی اعضای گروه
مدیر گروه
اعضای هیئت علمی
سایر مدرسین
کارشناسان گروه
وابستگی سازمانی اعضای هیئت علمی
امور آموزشی
برنامه هفتگی اساتید
برنامه هفتگی دانشجویان
مقاطع تحصیلی
ترم بندی دروس
طرح درس
راهنمای تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
اطلاعات فراگیران
انجمن علمی
جدول زمانی جلسات گروه
پاسخ به سوالات علمی
کارآفرینی و فرصت های شغلی
امور پژوهشی
انتشارات گروه
پایان نامه ها
در حال اجرا
خاتمه یافته
فرایند تصویب پروپوزال و پایان نامه
طرح های تحقیقاتی
ژورنال کلاب و کنفرانس های علمی
دانشجوی نمونه
مجلات علمی
منابع موجود در کتابخانه
ارتباط با گروه
راه های ارتباطی
کلیدواژه ای بنویسید ...
تلگرام
آپارات
اینستاگرام
معرفی گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته علوم و صنایع غذایی
برنامه راهبردی
امکانات و تجهیزات
افتخارات و دستاوردها
شناسنامه آموزشی
معرفی اعضای گروه
مدیر گروه
اعضای هیئت علمی
سایر مدرسین
کارشناسان گروه
وابستگی سازمانی اعضای هیئت علمی
امور آموزشی
برنامه هفتگی اساتید
برنامه هفتگی دانشجویان
مقاطع تحصیلی
ترم بندی دروس
طرح درس
راهنمای تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
اطلاعات فراگیران
انجمن علمی
جدول زمانی جلسات گروه
پاسخ به سوالات علمی
کارآفرینی و فرصت های شغلی
امور پژوهشی
انتشارات گروه
پایان نامه ها
در حال اجرا
خاتمه یافته
فرایند تصویب پروپوزال و پایان نامه
طرح های تحقیقاتی
ژورنال کلاب و کنفرانس های علمی
دانشجوی نمونه
مجلات علمی
منابع موجود در کتابخانه
ارتباط با گروه
راه های ارتباطی
تلگرام
آپارات
اینستاگرام
کپی رایت © 2024
انتشارات گروه
دستهبندی نشده
انتشارات گروه
کتب منتشره دکتر جلال صادقی زاده
تکنولوژی شیر خشک
بهداشت و ایمنی در مراکز تهیه نان
انگل شناسی مواد غذایی
راهنمای مخاطرات بیولوژیک مواد غذایی
کتب منتشره دکتر ندا ملاخلیلی میبدی
Ethnic Fermented Foods and Beverage of Iran. in:
Ethnic Fermented Foods and Alcoholic
Beverages of Asia
. (Springer)
Probiotic beverages: health benefits and current trends in the MiddleEast in book: probiotic beverage (Elsevier)
Starter cultures for
Probiotic beverages (A comparative study of traditional and modern approach
in book: probiotic beverage (Elsevier)
Organoleptic characteristics of probiotic products (added-value)
in book: In vitro functionality of probiotics in foods
Trade aspects of probiotic products
in book: probiotic and Prebiotics in Foods: challenges, innovations and advances (Elsevier
)
تعداد بازدید:
167
خانه
تماس
ارتباط با ما